وب سایت
...

( پاسخ به نظر شماره 37773 )

مجموع 2192 پرسش و پاسخ
 

مجموع 2192 پرسش و پاسخ
پازوکی
|
چهارشنبه 16 بهمن 1398 ساعت 15:17
|
پاسخ به این نظر
1
باسلام خدمت استاد کهن.در رابطه با کتاب میکروالکترونیک جلد اول یک سوال داشتم و اونم اینکه در فصل دوم کتاب یعنی ترانزیستور های bjt در بخش به دست آوردن بهره تقویت کننده ها. برای به دست آوردن بهره خیلی فرمولی نگاه شده به قضیه ینی کتاب همش میگه با پخش جریان این رابطه مثلا برای تقویت کننده امیتر مشترک به دست میاد حال اینکه نیومده یکبار نشون بده که چجوری به دست میاد؟؟؟بنظر شما اینجوری باید یاد گرفت؟؟؟؟
باسپاس
مدیر اصلی
|
دوشنبه 21 بهمن 1398 ساعت 4:22
|
پاسخ به این نظر
1

با سلام. وقت شما بخیر. با پخش جریان، همه فرمولهای بهره کلاسیک رو میشه به دست آورد. ولی اگر دقت کنین، با تعبیر بهره به صورت نسبت مقاومت دیده شده از خروجی به مقاومت دیده شده از امیتر، بهره ها خیلی راحت به دست می آیند. با پخش جریان به همه اینها میتوانید برسید. ولی بهتره کلاسیک ها را از راه فرمول و غیر کلاسیک ها را از راه پخش جریان بروید.  دقت کنید که فرمولها ثابتند و چون چندین بار استفاده شده، به راحتی در ذهن می نشینند. معادلشون در ماسفت با تغییرات کمی هم برقرار است.
در ضمن برای بیان هر فرمول، ابتدا معادل پخش جریان در شکل گذاشته شده و گفته شده که با نوشتن معادلات مداری، به این فرمول می رسیم(در حالت ساده امیتر مشترک دقیق اثبات شده ولی بقیه را تعمیم دادیم). از سویی در مدار bjt یک طبقه اگر ro بی نهایت باشه، پخش جریان راحت جواب میدهد. ولی اگر ro محدود باشه، نوشتن پخش جریان و ساده کردن، برای هر مساله آن هم به صورت مداوم، عذاب آور است. برای یکبار هر کدام از 3 فرمول را بخواهید، می شود اثبات کرد. به یک فرمول گنده می رسیم. باید ساده کرد ساده کرد تا رسید به همان 3 فرمول. آن 3 فرمول، لم به حساب می آیند.
البته در مدارات چند طبقه، تفاضلی و فیدبک، اگر فرمولهای کلاسیک را بدانید، سرعت عملتان زیاد می شود. طراح کنکور و هم چنین طراح مدار الکترونیک در آزمایشگاه از این نوع فرمول برای تعیین سریع بهره مدارات کلاسیک استفاده می کند.

SAEED
|
دوشنبه 1 مهر 1398 ساعت 17:56
|
پاسخ به این نظر
0
با سلام
ممنون از اطلاعات دقیق و مفیدتون
با تشکر از سایت خوبتون
CONTROL24.IR
مدیر اصلی
|
ﺳﻪشنبه 9 مهر 1398 ساعت 22:08
|
پاسخ به این نظر
0

با سلام. وقت شما بخیر. خواهش می کنم. پیروز باشید.

سینا
|
ﺳﻪشنبه 17 مهر 1397 ساعت 9:59
|
پاسخ به این نظر
0
سلام ببخشید من دانشجو هستم گرایش قدرت و میخوام در کنکور سال 99 شرکت کنم . لطفا من را راهنمایی کنید که از چه دروسی شروع کنم برای گرایش الکترونیک قبول بشم . برنامه کاملی لطفا بدهید چون دانشگاه آزادی هستم و پایه ام قوی نیست که دولتی قبول شوم باید خیلی تلاش کنم ولی نمیدونم چطوری و با چه دروسی شروع کنم . مرسی
مدیر اصلی
|
ﺳﻪشنبه 17 مهر 1397 ساعت 14:13
|
پاسخ به این نظر
0

با سلام. وقت شما بخیر. در ابتدای کار با دروس ریاضیات مهندسی و مدار شروع کنید. سپس درسهای الکترونیک و سیگنال سیستم و معادلات را هم به آن اضافه نمایید. البته 3 روز هفته خود را فعلا به دو درس ریاضی مهندسی و مدار اختصاص دهید. در روز اول درس ریاضی مهندسی را در دو بازه ی 2.5 ساعته بخوانید. در روز دوم نیز در دو بازه ی 2.5 ساعته مدار بخوانید. در روز سوم نیز 2 ساعت حل مساله ریاضی مهندسی و 2 ساعت حل مساله مدار انجام دهید. اگر هم بتوانید در هفته دو بار ریاضی و دو بار هم مدار بخوانید که خیلی خوب است. برای ریاضی مهندسی و مدار هم می توانید از کتب کمک آموزشی موجود در بازار استفاده نمایید. این پروسه را  پیش بگیرید تا مطالعه این دو درس در بازه ی 3 ماهه تمام شود. دقت نمایید در گام اول شاید کمی مطالب داخل کتاب گنگ باشد. ایراد ندارد مطالب را بخوانید حتا اگر نامفهوم باشند. به مرور ذهن شما با مطالب آشنا شده و در مرورهای بعدی جا می افتد. در مطالعه بار اول در این پروسه 3 ماهه فقط تستها و سوالات داخل فصل را حل کنید و سوالات انتهای فصل را در فاز بعدی حل نمایید. بعد گذشت 2 تا 3 هفته حتما مجدد در سایت گام برتر روند مطالعاتی خود را با بنده در میان بگذارید. بعد گذشت 3 ماه مطالعه دروس بعدی هم به این دو درس ابتدایی اضافه خواهد  شد؛ که در ماههای بعد می توانید در این زمینه در سایت گام برتر مشاوره بگیرید. همیشه شروع کار سخت است. ولی خواهید دید با گذر زمان، خیلی آسان می شود. ضمنا باید بدانید که ما قرار است ابتدا روزنامه وار با دروس امتحانی کنکور ارشد آشنا شویم. سپس بخوانیم بخوانیم تست بزنیم تا مطالب این دروس در ذهن ما ملکه شود. بدیهی است که روند ابتدا کند پیش می رود. ولی در آینده این مطالعه و رسیدن به آمادگی نسبی، شوق و ذوق مضاعفی می دهد که خود انگیزه خوبی برای موفقیت در کنکور ارشد خواهد شد.

علیزاده
|
ﺳﻪشنبه 17 مهر 1397 ساعت 9:56
|
پاسخ به این نظر
0
سلام استاد . کلاس نکته و تست مدار و یا الک که درسایت گذاشتید اینا فیلم هستند یا جزوه ؟ نمونه ای ازشون در دسترس نمیذارید که بعد تهیه کنیم . ممنون میشم راهنمایی کنید
مدیر اصلی
|
ﺳﻪشنبه 17 مهر 1397 ساعت 14:30
|
پاسخ به این نظر
0

با سلام. وقت شما بخیر. این مربوط به دوره های حضوری بوده که در سالهای گذشته  برگزارشده اند. در واقع چارت کلاسی برای انتخاب دانشجویان می باشد، کلاسهای نکته و تستی که هر سال نزدیک کنکور ارشد، برگزار می شود.

کیمیا
|
ﺳﻪشنبه 17 مهر 1397 ساعت 9:51
|
پاسخ به این نظر
0
سلام استاد . لطفا راهنمایی کنید که یک دانشجویی که گرایش مدارهای مجتمع میخواد بره در دانشگاه خوبی باید به چه مهارت هایی مسلط باشه که معدل الف بشه . فرض کنید که این دانشجو پایه ای ضعیف داره و حالا باید خودش را تقویت کنه که در دانشگاه بتونه نتیجه بگیره و دچار مشروطی و یا اخراجی نشه . ممنونم ازتون
مدیر اصلی
|
ﺳﻪشنبه 17 مهر 1397 ساعت 14:03
|
پاسخ به این نظر
0

با سلام. وقت شما بخیر. برای گرایش مدار مجتمع، ابتدا کتاب میکرو الکترونیک دکتر رضوی و سپس 5 فصل کتاب cmos ایشان را روزنامه وار بخوانید تا با مطالب کلی مدار مجتمع همراه شوید. در این بین اگر دوره های کاربردی hspise یا کیدنس و اف پی جی ای، دم دست شما بود، در آن دوره ها حتما شرکت نمایید. در این میان در کلاس های مقاله نویسی ثبت نام کنید تا با اصول کلی نوشتن مقاله آشنا شوید.