وب سایت
...

مجموع 4832 پرسش و پاسخ

مجموع 4832 پرسش و پاسخ
نوید
|
ﺳﻪشنبه 10 اسفند 1395 ساعت 0:34
|
پاسخ به این نظر
0
سلام استاد یه سوال سیگنالی در مورد سری فوریه گسسته دارم چرا با مثلا دو برابر کردن پریود سیگنال ما شاهد گسترش ۲ ضرایب سری فوریه اش هستیم اما با گسترش زمانی ۲ سیگنال شاهد تغییر مقایس دامنه هستیم و خبری از گسترش ضرایب فوریه اش نیست؟مگه نه اینکه ما با گسترش زمانی۲ پریود رو هم دو برابر میکنیم و بر عکس؟
مدیر اصلی
|
ﺳﻪشنبه 10 اسفند 1395 ساعت 3:14
|
پاسخ به این نظر
0

با سلام. این دو مقوله دوگان هم هستند. در گسترش زمانی سیگنال با درجه 2، پریود ضرایب سری فوریه دو برابر می شود و دامنه آن تقسیم بر 2 می شود. در زمانی هم که پریود سیگنال را دو برابر می کنیم، ضرایب سری فوریه از گسترش زمانی سود می برند. پس لزومی ندارد که وقتی که سیگنال را گسترش می دهیم، در فرکانس هم ضرایب گسترش پیدا کنند؛ در این حالت فقط پریود ضرایب سری فوریه تغییر می کند.

محمد
|
ﺳﻪشنبه 21 دی 1395 ساعت 21:39
|
پاسخ به این نظر
0
سلام استاد خسته نباشید
می خواستم ازتون بپرسم چرا دو تا خازن سری یا دو تا سلف موازی با هم فرکانس طبیعی صفر ایجاد می کنند
مدیر اصلی
|
پنجشنبه 23 دی 1395 ساعت 0:10
|
پاسخ به این نظر
0

با سلام. به همچنین خسته نباشید.فرکانس طبیعی صفر همان بایاس ذاتی یک سیستم بدون اعمال منبع بیرونی است. در واقع یک سیستم در صورتی فرکانس طبیعی صفر دارد، که بدون اعمال ورودی با گذشت زمان و در حالت پایا، یک مقدار دی سی با خود به همراه داشته باشد. برای همین در سیستمهای مدار نیز ما برای اینکه بررسی کنیم که یک مدار دارای فرکانس طبیعی صفر است و یا نه، اجازه می دهیم که آن مدار به حالت ماندگار برسد و سپس نگاه می کنیم آیا در جایی از این مدار مقدار دی سی غیر صفری باقی مانده؟.
اگر تحلیل مدارهای خطی را دنبال کنیم، می بینیم که در دو جا در مدار مقدار شارژ غیر صفری باقی می ماند، همان حالتهایی که خودتان نیز در صورت سوال ذکر فرموده اید. بله، یکی در مدار با گره ی خازنی و یکی هم در مدار با سلف های موازی.  در ادامه پاسخ تفصیلی را از اینجا می توانید مشاهده نمایید.

صادق سلیم بیگی
|
دوشنبه 13 دی 1395 ساعت 20:50
|
پاسخ به این نظر
0
با سلام و خسته نباشید.استاد اگه لطف کنید مثل همیشه ممنون میشم.این مدار مرتبه چنده؟فرکانس های طبیعیش چند میشن؟جواب سوال چی میشه؟ممنون از شما
http://s1.faza98.com/dl/Qq2r1X/photo_2017-01-03_02-32-36.jpg
مدیر اصلی
|
پنجشنبه 23 دی 1395 ساعت 1:23
|
پاسخ به این نظر
0

با سلام. شما نیز خسته نباشید. در این مدار همان گونه که در ادامه نشان داده شده، به دلیل وجود یک وابستگی بین مشتقات متغیرهای حالت، دارای فرکانس طبیعی صفر است. این مدار مرتبه ی 2، در واقع دو فرکانس طبیعی دارد؛ یکی صفر و یکی غیر صفر. تعیین فرکانسهای  طبیعی این مدار را از اینجا دنبال نمایید.
البته اگر به روش لاپلاس سوال را تحلیل نمایید در زمان بعد از صفر، در جریان سلفها فرکانس طبیعی صفر دیده نمی شود. ضمنا پاسخ داده شده در  گزینه ها با پاسخ درست مساله تطابقی ندارد.

میلاد یاسینی
|
یکشنبه 12 دی 1395 ساعت 21:12
|
پاسخ به این نظر
0
سلام استاد؛
بنده سال 97 کنکور دارم؛ امسال آزمایشی میخوام شرکت کنم؛
همه منابعم رو جمع آوری کردم به جز مدار؛ تو مدار سردرگم شدم.
بین کارو زرگر ، مدرسان شریف و شما (جزوه 350 صفحه ایتان + کتاب " مجموعه سوالهای چهار گزینه ای مدار الکتریکی" جنابعالی) مانده ام که کدام را انتخاب کنم.
درسته که امسال آزمایشی شرکت میکنم ولی میخوام دقیقا این 4 ماه را مثل یک کنکوری بخوانم. درصد مورد نیاز بنده هم 50-60 می باشد. بی هیچ تعریفی، از لحاط یادگیری و درک رو به بالا می باشم. یعنی مطلبی را میخوانم و یا گوش میدهم سریعا یاد میگیرم،
استاد، بی هیچ اغراقی تعریف شما را بسیار شنیده ام. از جزوه و تست هایتان بسیار تعریف میشود. استاد عزیز، حال با این وضعیت، شما چه منبعی را به بنده پیشنهاد میدهید تا به درصد 50 - 60 در کنکور برسم؟ میخواهم مطالب را بطور مفهومی یاد بگیرم تا بتونم در کنکور موفق بشم. در جایی هم هستم که نمیتونم کلاس شرکت کنم. استاد بین جزوه+تست شما، زرگر و مدرسان مانده ام؛ لطفا کمکم کنید تا از این وضعیت در بیام.
با تشکر از جنابعالی
مدیر اصلی
|
پنجشنبه 23 دی 1395 ساعت 1:52
|
پاسخ به این نظر
1

با سلام. وقت شما به خیر. انشاله کنکور موفقی را در پیش داشته باشید. توصیه می شود که در ابتدا بین کتابهای مدرسان و پوران یکی را انتخاب کنید. در صورتی که پایه مدار شما متوسط به بالا باشد از کتاب مدرسان و در غیر این صورت از پوران کمک بگیرید. ابتدا مدار یک و دو  را از یکی از این کتابها بخوانید(روزنامه وار). در ابتدا فقط مطالب داخل کتاب را بخوانید. و تستهای آخر فصل را نزنید. سپس در دور دوم این بار، مطالب هر فصل  کتاب را مرور کرده و سپس مطالب فصل مربوطه را از جزوه کلاسی خودمان بخوانید. این بار تستهای آخر فصل کتاب مربوطه را هم به تدریج پاسخ دهید. اکنون در دور سوم فقط خلاصه ها را بخوانید و سپس به موازات آن از کتاب تست خودمان 20 تا 20 تا هر روز تست بزنید و در انتهای هر تست زنی، رفع اشکال کنید تا در حد 2 ماه کل کتاب تست خوانده شود. در انتها انشاله به حد بالایی خواهید رسید.

Arash
|
جمعه 10 دی 1395 ساعت 12:58
|
پاسخ به این نظر
0
سلام استاد عزیز
خسته نباشید... استاد من سیستم امیرکبیر قبول شدم. قطعا زحمات شما خیلی به من کمک کرد و هیچ وقت فراموش نمی کنم.داشتم وبگردی می‎کردم که یاد وبسایتتون افتادم. خواستم ازتون بابت تمام زحماتی که پارسال کشیدید و به سوالاتمون پاسخ دادین تشکر کنم. کتاب مدار و سیگنالتون فوق‎العاده بودن. ممنون
مدیر اصلی
|
پنجشنبه 23 دی 1395 ساعت 2:01
|
پاسخ به این نظر
1

با سلام. وقت شما به خیر. خواهش می کنم. به شما قبولی در دانشگاه امیر کبیر را تبریک می گویم. این موفقیت اول از همه، در اثر تلاش بی وقفه جنابعالی بوده است. همیشه تلاشها و دقت شما را از دور مشاهده می کردم.  موفقیت در تحصیلات تکمیلی در اولویت اول، به دقت، علاقه و  تلاش دانشجو بر می گردد. با این مشخصه هایی که در شما وجود دارد، انشاله دوره ارشد و دکترا پرباری را پیش رو داشته باشید. با آرزوی توفیق.